کد خبر 1830157
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۳۴
ادعای جدید وزیر جنگ آمریکا درباره ایران

وزیر جنگ آمریکا در اظهاراتی جدید مدعی شد که توان نظامی فعلی آمریکا در سطحی بی‌سابقه از زمان جنگ جهانی دوم قرار دارد.

به گزارش مشرق به نقل از شبکه الجزیره قطر ، «پیت هگست» در اظهاراتی گستاخانه، از آمادگی کامل ماشین جنگی این کشور برای تهاجم نظامی علیه ایران خبر داد.

وی در ادعایی بزرگ، توان عملیاتی و نظامی کنونی وزارت جنگ آمریکا را با دوران پس از جنگ جهانی دوم مقایسه کرد و مدعی شد که نیروهای نظامی این کشور در سطحی از آمادگی قرار دارند که از آن زمان تاکنون بی‌سابقه بوده است.

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که تنش‌های منطقه‌ای به دلیل حمایت‌های بی‌قید و شرط آمریکا از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان و اقدامات تنش‌آفرین اشغالگران در منطقه، به شدت افزایش یافته است.

ناظران سیاسی، این‌گونه لفاظی‌های مقامات آمریکایی را تلاشی برای تشدید فضای تهدید و فشار علیه محور مقاومت ارزیابی می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۹:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۲
    0 0
    ما تا جایی که یادمونه به طرز بی سابقه ای آلمان تاخت و کشت اما دو تیکه شد و همشون رو یکی یکی پیدا کردن ترور کردند یا اعدام کردند. فکر کنم برای هگزت اینا هم همین اتفاق بیفته جا تو پای ارتش هیتلر دارن میگذارن. آمریکا هم علیرغم تحلیل های دوغکی قابلیت تقسیم به دو بخش رو داره .
  • IR ۰۹:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۲
    0 0
    این اعتراف به خود داعش بودن و محور شرار جهان بودن هست. با زبان خود اعتراف کرد: آمریکا محور شرارت هست. جنگی غیر قانونی رو شروع میکنه و کشتار راه میندازه و شرارت و توحش رو گسترش میده. افول یک نیروی اهریمنی اینطور شروع میشه.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس